Deze tassen gaan onmisbaar voor je worden!

29/05/2024
Deze tassen gaan onmisbaar voor je worden!

Float Plus heeft de Premium Bellyboat Tassen recent op de markt gebracht! Deze ruime tassen passen op elke bellyboat en zijn super stevig. Je kunt met alle vertrouwen je spullen waterdicht opbergen en zelfs je kabels van bijvoorbeeld je fishfinder wegwerken en door de tas heen leiden. 

Deze tassen zijn gemaakt voor elke bellyboat vanwege hun unieke ontwerp, wat er dus voor zorgt dat het op de rondingen van de bellyboat te monteren is. De premium bellyboat tassen zijn waterdicht, zodat je uitrusting onder alle omstandigheden droog blijft. Het moderne design met carbon look is gemaakt van harder materiaal.

De carbon look geeft het een gelikt uiterlijk en bovendien zijn de tassen van hard materiaal.

Dat hardere materiaal maakt de tas een stuk steviger. Bovendien kun je je arm op de tas laten rusten, wat extra comfort geeft bij langere vissessies. De ritsen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat je spullen sowieso veilig blijven. Het innovatieve kabelbeheersysteem maakt het heel makkelijk om kabels binnen en buiten te leiden, met voldoende ruimte voor je black box van bijvoorbeeld je LiveScope.

Je kunt je kabels makkelijk door de tas heen leiden.

 

Geen natte spullen meer en kabels die gewoon weggewerkt zijn, wat wil een mens nog meer? Deze tassen zijn vanaf nu beschikbaar, klik HIER