Veel gestelde vragen & antwoorden over de Roofmeister Cup

04/07/2023
Veel gestelde vragen & antwoorden over de Roofmeister Cup

Wanneer wordt de Roofmeister Cup gehouden?

De 3-daagse Knock Out Race zal plaatsvinden op 3, 10 & 17 november. Het grote Online Event is op 1 november om 18:00. Vergeet deze data niet alvast te noteren. Tijdens het Online Event maken we de deelnemers bekend en geven we direct al hele toffe prijzen weg. Niet aanwezig? Dan gaat je prijs naar een ander!

Waar wordt de Roofmeister Cup gehouden?

De exacte locaties van de wedstrijddagen zijn nog niet bekend. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met een centraal gelegen plek voor alle deelnemers.

Wat zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen?

De enige voorwaarde is dat je in het bezit bent van een VISpas. Dan is de eerste stem op jezelf al binnen 😉

Wie kan er stemmen en welke prijzen zijn er te winnen door te stemmen?

Iedereen met een VISpas kan op jou stemmen. Het maakt dus niet uit van welke vereniging iemand is. Door te stemmen maak je direct kans op vette prijzen die tijdens het Online Event op 1 november worden verloot. Denk bijvoorbeeld aan mega kunstaas pakketten, hengel set ups, en waardebonnen van jouw favoriete roofviswinkel.

Kan ik meedoen zonder stemmen te verzamelen?

Alleen de 20 personen met de meeste stemmen zullen uitgenodigd worden voor de Knock Out Race. Stemmen verzamelen is dus noodzakelijk 🙂 Let op, hier kan maar één visser per HSV aan meedoen. Ter verduidelijking, tijdens de Knock Out Race  worden er 20 HSV’s vertegenwoordigd.

Laat je het meedoen aan de Knock Out Race liever aan iemand anders over? Zorg dan dat je stemt op jouw favoriete visser om hem/haar te steunen in de peilingen. Je maakt dan ook nog eens automatisch kans op gave prijzen tijdens het Online Event op 1 november om 18:00. Stemmen kan HIER.

Hoe kan ik me inschrijven voor de Roofmeister Cup?

Je kunt je inschrijven door je op te geven via de aangegeven link, klik HIER. Na inschrijving ontvang je een mail met tips en tricks om stemmen te verzamelen. Je mag eenmalig op jezelf stemmen! Let op: Alleen stemmen met een VISpas zijn geldig.

Is deelname aan de Roofmeister Cup echt gratis?

Ja, deelname is geheel gratis waardoor iedereen kan meedoen!

Hoe kan ik stemmen verzamelen?

Na aanmelding ontvang je een strijdplan met tips om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Hierin staan verschillende strategieën die je kunt toepassen. Wees zelf ook creatief en leer van andere deelnemers. Maak vooral gebruik van plekken waar je veel mensen met een VISpas kunt bereiken. Bijvoorbeeld bij jouw HSV of op visforums.

Hoeveel vissers kunnen er namens een HSV deelnemen aan de Knock Out Race?

Er kan maar één visser per HSV deelnemen aan de Knock Out Race. Kies dus verstandig voor welke HSV jij graag uit wilt komen. In totaal zullen er dus 20 deelnemers van 20 verschillende HSV’s meedoen aan de Knock Out Race.

Waar kan ik de tussenstanden bekijken?

Via het live leaderboard kun je kijken hoeveel stemmen er zijn verzameld en of je nog op koers ligt voor deelname aan de Roofmeister Cup, klik HIER. Zorg dat je alert blijft, want je kan uit het niets ingehaald worden.

Wat zijn de prijzen die ik kan winnen tijdens de Roofmeister Cup?

De totale prijzenpot bedraagt €20.000,- en de hoofdprijs is een volledig verzorgde vistrip naar Bonaire met Sjoerd & Bo. Alle overige prijzen houden we nog even geheim, maar geloof ons, dit gaat echt next-level zijn!

Hoe werkt de puntentelling tijdens de Knock Out Race?

Zie het als een soort van mini-games of Koningsspelen. Vangsten zijn niet het enige waar je punten mee kunt scoren. Algemene viskennis en vaardigheden spelen ook een rol. Ook jij kan dus winnen van de zogenaamde professionals!

Hoe kan ik stemmen en wat heb ik daarvoor nodig?

Je kunt stemmen via de aangegeven link, klik HIER, en je hebt je VISpas nodig om je stem uit te brengen. Per persoon mag je één stem uitbrengen. Hier wordt streng op gecontroleerd. Geen foto van een VISpas = Geen geldige stem!

Wat doen jullie met de gegevens van de VISpas?

Geen zorgen, de foto van je VISpas wordt alleen gebruikt om te verifiëren of het een geldige stem is. Na het verificatieproces worden de gegevens verwijderd.

 

Mocht je aanvullend nog vragen hebben, stel ze gerust via de mail aan Ivar@Roofmeister.nl. Voor iedereen die meedoet, heel veel succes en hopelijk tot ziens in november!