Kom jij proefvaren in de allermooiste visboten?

25/07/2024
Kom jij proefvaren in de allermooiste visboten?

Binnenkort op 7 september is het weer zo ver, de proefvaart dag van Orka boten. Ben jij altijd al benieuwd geweest naar deze prachtige Nederlandse boten? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid eens te komen kijken en een proefvaart te maken. 

Wil je zelf eens een Orka visboot aan de tand voelen, klik HIER.

Orka boten organiseert alweer de zevende editie van de proefvaart dag op het Eiland van Maurik. Hier kun je alle modellen bekijken, je vragen stellen en zelfs proefvaren. Ze zullen allemaal in het water liggen en er zullen voldoende mensen bij zijn die alles weten te vertellen over de nieuwste modellen en de voordelen van de boten. In onderstaande video kun je alvast de sfeer proeven van dit evenement!

De proefvaart dag biedt jou de unieke gelegenheid om de super prestaties en het comfort van deze boten zelf te ervaren. Of je nu een doorgewinterde visser bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van Orka boten, deze dag is speciaal voor jou. Inschrijving is volledig gratis maar er zijn een beperkt aantal plekken. Wil jij er graag bij zijn? Schrijf je dan vooral in voor deze proefvaart dag!

 

Dus als jij erbij wilt zijn op 7 september op het Eiland van Maurik voor de proefvaart dag van Orka, klik dan HIER!