Dit zijn de bizarre MEGA prijzen van de ROOFMEISTER CUP!

16/10/2024
Dit zijn de bizarre MEGA prijzen van de ROOFMEISTER CUP!

Iedereen kan meedoen en vooral… iedereen kan winnen! Met name dat is het unieke aspect van de Roofmeister Cup. Zeker, de hardcore pro visser kan de zege binnenhalen, maar die kerel van 17 jaar net zo goed! De hoofdprijs is een geheel verzorgde vistrip naar Bonaire, maar er is nog veel meer te winnen. 

Meedoen is GRATIS, heel eenvoudig en zo gepiept. Schrijf je HIER in. Belangrijk is dat je jouw hengelsportvereniging (HSV) vermeldt bij je aanmelding. Is dit gelukt dan is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Bij de inschrijving krijg je van ons via de mail ook meteen een strijdplan hoe je dat het beste kunt doen. Behoor jij uiteindelijk tot een van de 20 personen met de meeste stemmen (Een ieder moet dan wel van een verschillende HSV zijn), dan doe jij mee aan de Roofmeister Afvalrace en gaat het prijzenbal beginnen.

 

***Het PRIJZENBAL van de Roofmeister CUP***

 

FLOAT PLUS bellyboat, motor & accu’s>  t.w.v. €2.400,-

Het slagschip in de wereld van bellyboaten, de Float Plus One!

Het merk Float Plus stelt het volgende ter beschikking. Houd je vast! De ‘One’ Bellyboat. Wil jij een bellyboat die tot in de kleinste details is ontwikkeld en uitgedacht (zelfs op de TU in Delft), dan is dit je onbetwiste keuze! Verder uitgerust met het revolutionare motorsysteem met afstandsbediening dat de bellyboatwereld op zijn kop heeft gezet. Of dit genoeg is, ook nog twee uiterst hoogwaardige accu’s! Klik HIER.


VISSERVICE reis naar Noorwegen> t.w.v. €1995,-

Bo en Sjoerd hebben een vergelijkbare trip gemaakt, die alle verwachtingen oversteeg, check HIER de video.

Bonaire is top om te winnen, maar we hebben nog een waanzinnige reis in de aanbieding, dankzij Visservice! Wat denk je van Noorwegen en dan zo’n beetje exact dezelfde reis die Sjoerd en Bo dit jaar hebben gemaakt!? Pollak zoveel als je wilt, maar ook kabeljauw, koolvis, heilbot, haaien en ga zo maar door. Het mooiste, alles is voor je geregeld deze trip, ofwel de vliegreis, transfers, visboot, eten, drinken, accomodatie, etc. Het enige waar jij je druk over hoeft te maken is hoeveel en hoe grote zeerovers jij gaat vangen! Klik HIER.


RAYMARINE Element 12 HV> t.w.v. €1399,-

Op dit moment de fishfinder met de beste prijs/kwaliteitsverhouding!

De Element fishfinder van Raymarine met bizar veel toepassingen. Denk aan DownVision, SideVision, de ingebouwde CHIRP sonar en zelfs Hyper- en 3DVision. En met deze features denk je misschien dat het abracadabra is. Niets is minder waar. De Element staat juist bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid met een snel en duidelijk bedieningssysteem. Zodoende is dit dé plug & play unit voor iedereen die een geavanceerde fishfinder wilt, die makkelijk in het gebruik is! Klik HIER.

 


YAMAHA rubberboot> t.w.v. € 1.090,-

is dit de oplossing voor dat mysterieuze water waar je nooit iemand op ziet?

Yamaha pakt uit met deze rubberboot met elektromotor en twee luxe zwemvesten. Denk eens aan dat watertje waar geen buitenboordmotoren op mogen en waar je het altijd al eens wilde proberen. De YAM 200T rubberboot is ideaal voor dit werk. De Electric Drive M12 van Yamaha heeft 13,6 kg statische stuwkracht, is extreem licht in gewicht en makkelijk te monteren. Super voor de korte sessies op wateren waar niemand anders komt! Klik HIER.


GARMIN Navionics Platinum waterkaart x3> t.w.v. €720,-

Het beste van het beste op het gebied van waterkaarten.

Met deze kaart heeft de onderwaterwereld geen geheimen meer voor jou! Of je nu thuis op de bank eens uitgebreid dat nieuwe water bekijkt of op het water zelf met je Navionics, ingeplugd in je fishfinder, dit is de manier om stekken te vinden! Je kunt alle dieptes driedimensionaal bekijken met de optionele fotolaag. De satellietfotolaag maakt het mogelijk om kaartinformatie met de satellietfoto te vergelijken om zo de actuele situatie te verduidelijken. De resolutie vergelijkbaar met Google Earth. Klik HIER.

ROZEMEIJER snoekpakket> t.w.v. €680,-

Een royaler roofvispakket ga je niet snel winnen!

Rozemeijer, het enige Nederlandse roofvismerk en daar mogen we trots op zijn! Een eigen identiteit en wat een kunstaas! Denk alleen al aan de Tracker, Dr. Flash, Sweet Meat, Fat Izzy en veel meer regelrechte classics voor XXL snoek en andere roofvis! In dit prijzenpakket verder een waanzinnige roofvistas, vol met boxen, onthaaktang, onthaakmat en meerrrr! Klik HIER.


SUZUKI SUP330> t.w.v. €599,-

Klaar voor een nieuwe revolutie in de hengelsport, vissen vanaf een Sup.

Suzuki springt in op het razend populaire suppen van vandaag de dag. De Suzuki SUP330 is speciaal ontwikkeld voor suppen en is een allround board dat geschikt is voor jong en oud en voor zowel beginners als de meer ervaren suppers. Met de Suzuki SUP330 kun je alle kanten op: sloten, plassen, rivieren, meren en zelfs de zee. Stiekem natuurlijk ook ontzettend handig om vanaf de te vissen 😉 Klik HIER.


RIVER2SEA kunstaaspakket> €580,-

Ongekend topkunstaas van River2Sea! Doe mee en maak kans!

River2Sea is het meest bekend door de famueze Whopper Plopper, een weergaloze topwater voor alle roofvis en zelfs meerval! Maar natuurlijk hebben ze meer high end kunstaas. Denk alleen al aan de Biggie crankbait, D-Walker shad, ICBM jerkbaits en veel meer moois! Stuk voor stuk klassiekers. Met dit uiterst luxueuze kunstaaspakket kun jij alle kanten op en weet je dat je goed zit! Klik HIER.


WESTIN W4 snoekset> t.w.v. €420,-

De ideale set voor als de snoek op zijn actiefst is. Wanneer! Nu!

Niet heel lang geleden is Westin uitgekomen met  reels. Het duurde niet lang of loftrompet werd geluid voor de Westin W4 Baitcasting Reel. Vanwege zijn innovatieve features zoals het EZ-Load spoelsysteem, Line View, Internal Centrifugal Brake (CBS6) en nauwkeurig afgestelde overbrengingsverhoudingen, maar ook voor de hoge kwaliteit. Dit tezamen met de Westin W4 Powercast maakt dat je een sublieme snoekset in je handen hebt! Klik HIER.


RAPALA kunstaas en hengel-molenset> t.w.v. €400,-

Rapala, het kunstaas waar bijna elke roofvisser groot mee is geworden! Jij kunt dit winnen!

Niet lang geleden kwam Rapala met een gloednieuwe softbaitrange, Crush City! In dit prijzenpakket is dit assortiment dan ook ruim vertegenwoordigd. Daarnaast de heuse Rapala toppers uit het hardbait pakket en waanzinnige Rapala/Okuma hengel/molen set! Dit en nog meer!  Doe mee met de Roofmeister Cup en maak kans! Klik HIER.


TOPPIES hengel, end tackle en softbaits> t.w.v. €400,-

Geloof ons Roofmeisters, softbaits van een andere wereld! En veel meerrrr in dit pakket!

Het Zwitserse bedrijf Toppies met NL roots pakt uit met dit pakket! Tungsten in alle vormen en maten, shads die ontzettend duurzaam zijn, zonder weekmakers en een next level finesse hengel! Dit alles voor een totale waarde van 400 Euro. Doe mee met de RM Cup en wie weet is dit pakket binnenkort van jou! Klik HIER.


SPRO kunstaaspakket> t.w.v. €400,-

We hebben de snoepwinkel voor je leeggeroofd 😛

Elke roofvisser weet dat Spro kunstaas vangt en niet zo’n klein beetje ook. Hebben we het over echt vangende classics, dan heeft dit merk er in de loop der jaren opvallend veel op de markt gebracht. Dit kunstaaspakket is daarom feitelijk te mooi voor worden met softbaits, crankbaits, swimbaits, shads, teveel om op te noemen! Win je dit, dan heb je zo’n beetje een kunstaaspakket voor het leven van een van de mooiste merken! Klik HIER.


BKK 10 x Twilight Jigheads> t.w.v. €400,-

Langer zweefmoment, plus een kleine wankeling tijdens het afzinken.

Check deze unieke loodkoppen van BKK, de Twilight Dancer Jigheads. Wat is in 9 van de 10 keer het moment dat de roofvis toeslaat! Exact, het zweefmoment naar de bodem, met de speciale vorm van deze jigkoppen verleng je het zweefmoment en dus de kans dat een vis er op klapt! BKK stelt 10 sets ter beschikking in verschillende gewichten en geleverd met die razend populaire UVO dreggen! Klik HIER.


WATERKANT luxe overnachtingen> t.w.v. €400,-

Luxe verblijven aan de oevers van het water waar menig PR gesneuveld is.

Bij Jachthaven Waterkant in Dinteloord heb je met de hun Houseboats de ideale uitvalsbasis voor je perfecte vistrip op het magische Volkerak. Zo kun je er je boot te water laten, je auto rustig parkeren en aan het eind van de dag nog rustig een hapje eten. De Houseboats drijven op het water en zijn geschikt voor vier personen. De volgende ochtend is het dus instappen en wegwezen! Jachthaven waterkant geeft twee overnachtingen weg voor de Roofmeister Cup! Klik HIER.

 

Wat een reeks Roofmeisters, alle reden om je nog GRATIS & SNEL in te schrijven en mee te doen, klik HIER! Speel het slim en je doet gewoon mee! Zien we jou bij de afvalrace?