De beste viskleding voor het nieuwe seizoen: drie opties voor elk budget

11/10/2024
De beste viskleding voor het nieuwe seizoen: drie opties voor elk budget

De zomer is voorbij en het wordt kouder en natter. Tijd dus om de wind- en waterdichte kleding weer uit de kast te halen. Inmiddels zijn we er wel achter dat kleden in laagjes ideaal is en daarom moet je bijna letterlijk goed beslagen ten ijs beslagen komen. 

 

In de aanbieding> Barbarus 2 Lapwing Egg

Water en wind werend en ook nog eens soepel van structuur. Je hebt bijna niet door dat je het aan hebt.

Een mooie binnenkomer voor het komende seizoen, want de populaire Barbarus 2 Lapwing Egg is flink in de aanbieding! Sla dus snel je slag want op = op. De Barbarus serie heeft zich over de afgelopen vijf jaar flink bewezen als veelzijdig, waterdicht en goed ademende serie kleding. Met de Barbarus 2 serie heeft Geoff Anderson precies dit nagemaakt, maar nog moderner en nog beter doordacht. Het is een lichte jas waarvan je haast niet doorhebt dat je hem aan hebt.

De Barbarus 2 in de kleurstelling Lapwing Egg is nu dik in de aanbieding!

Het buitenste materiaal is deels gemaakt van gerecycled polyester en heeft een ontzettend goede waterdichtheid (10000 mm) en ademend vermogen, terwijl de mesh voering van binnen zorgt voor maximaal comfort. Het verschil tussen de Barbarus en Barbarus 2 zit hem vooral in de diepere zakken, strakkere pasvorm en vernieuwde Hypalon polsbanden. Dus zoek jij nog een jas die goed waterdicht is, comfortabel en heel duurzaam? Pak dan nu deze aanbieding mee! Check de jas HIER.

Voor de bijpassende broek geldt hetzelfde.

Natuurlijk hoort er ook een broek bij en deze is ook mooi voor de actieve vissers onder ons. De broek is nog beter waterdicht, heeft een betere pasvorm en langere levensduur dan zijn voorganger. Samen met de jas de perfecte combinatie voor relatief weinig geld, geschikt voor elke visser, of je nu actief vist vanaf de kant of lekker achterover leunt in de boot. De Barbarus 2 is ook in andere kleuren beschikbaar dan de Lapwing Egg, ook deze zijn in de aanbieding. Check de broek HIER.

 

De warmste combinatie> Barbarus Asimi

Mocht je toch iets minder fan zijn van laagjes en liever een pak hebben die van zichzelf al ietwat warmer is, dan is de Barbarus Asimi wat voor jou. Deze heeft namelijk een polyester isolatie welke licht van gewicht is en goed warmte vasthoudt, zelfs wanneer het nat is. Dankzij de luchtige structuur en uitstekend ademende eigenschappen wordt overtollige warmte afgevoerd, waardoor je comfortabel en warm blijft zonder koude plekken.

Wil je minder laagjes aantrekken? Dan is de Asimi perfect voor je.

Nu is het nog steeds belangrijk om afhankelijk van de temperatuur extra laagjes aan te trekken. Je kunt altijd een laagje uit trekken wanneer het te warm is. Ook de Asimi jas is 100% waterdicht en de buitenste laag is gemaakt van polyamide, dit verbetert ook het ademend vermogen. Alle zakken hebben ook waterdichte naden zodat bijvoorbeeld je telefoon niet nat wordt, wel zo handig. Check de jas HIER.

Ook de broek heeft een voering.

Naast de Asimi jas is de Asimi broek de perfecte aanvulling voor optimale bescherming in allerlei weersomstandigheden. Deze broek is ontworpen om naadloos aan te sluiten op de Asimi jas. De broek is gemaakt van dezelfde hoogwaardige materialen en heeft dezelfde functies die je dus ook warmer houden en compleet droog. De knieën zijn versterkt, net als de achterkant om slijtage tegen te gaan. Zelfs voor actieve vissers is dit nog een geweldige broek! Check de broek HIER.

 

De sterkste set tot nu toe> Dozer & Urus Rough

Als het ijs- en ijskoud is.

Dit is de ultieme combinatie voor de vissers die het maximale eisen van hun kleding. De Dozer Rough jas en Urus Rough broek zijn samen onverslaanbaar in alle omstandigheden zonder ook maar in te leveren op comfort. De Dozer Rough jas is een jas die meer dan 24 jaar aan ervaring in viskleding samenvoegt. Hij is extreem geliefd onder allerlei vissers door de veelzijdigheid en balans tussen comfort en prestaties.

Een pak die echt gemaakt is voor de meest zware omstandigheden.

De naam verklapt al dat deze jas is versterkt en gecoat zodat de jas maximale waterdruk kan weerstaan. Natuurlijk is deze jas 100% water- en winddicht en het ademend vermogen is ook super. De hoge en brede kraag kan tot 75% van je gezicht beschermen en je kunt je capuchon makkelijk opvouwen in de kraag als je dit graag wilt. De schouders, ellebogen en rug zijn extra verstevigd voor duurzaamheid. Deze jas is echt geoptimaliseerd voor actieve vissers en zelfs bestand tegen zout water. Kortom, de ultieme jas voor alle omstandigheden. Check de jas HIER.

De broek is ook naadloos afstelbaar.

De Urus Rough broek sluit perfect aan op de Dozer Rough jas en biedt volledige bescherming voor extreme omstandigheden. Ontworpen voor vissers die vaak door modder, regen en wind ploeteren. De broek is volledig waterdicht, ademend en voorzien van de nieuwste generatie YKK®-ritsen, die ook bestand zijn tegen zout water. De Urus Rough heeft verstelbare en afneembare bretels en een elastische taille die tot drie maten kan uitrekken voor een perfecte pasvorm. De knieën en achterzijde zijn dubbel versterkt voor extra bescherming en duurzaamheid, en het waterdichte kruisontwerp zorgt ervoor dat je droog blijft, zelfs wanneer je in de regen zit. Check de broek HIER.

 

Drie verschillende pakken met verschillende kwaliteiten. Ga je voor een goed pak voor een zachte prijs, ga je voor iets warmer, of kies je het ultieme pak? De keuze is aan jou. Check HIER alle andere opties.